‘Een onbetaalbare herinnering’

"Nadat Bas mij ten huwelijk had gevraagd, waren er 2 dingen die ik zeker wist. Ik wordt Bas zijn vrouw en Susan wordt onze fotograaf! Ik volgde haar al een tijdje op social media en wist dat zij ontzettend mooie foto's maakt. Jaren lang ben ik zelf bruidsfotograaf geweest, ik wist dus heel goed wat ik wilde, beelden die spreken, beelden met emoties. En dat kan Susan! Daarnaast is het ook nog eens een super leuke vrouw. Lekker spontaan en enthousiast, maar ook onzichtbaar op de dag zelf.

Onze bruiloft was intens, er werd veel gelachen, gehuild, gedanst en geknuffeld. En dat alles heeft Susan zo mooi vast weten te leggen. Als we onze foto's bekijken dan beleven we de dag weer helemaal opnieuw. Voor ons een onbetaalbare herinnering. Ze is een top vrouw met passie voor haar werk en met liefde voor haar bruidsparen."

Bas & Gladys

‘Onze verwachtingen zijn overtroffen’

"Wij waren op zoek naar een fotograaf die onze bruiloft kon vastleggen in documentaire stijl. Wij houden van niet-geposeerde zwart-wit foto’s. Op de foto’s van Susan zagen we onbewaakte momenten vastgelegd op een manier waarop je niet alleen de beelden kunt terugzien, maar ook de emoties kunt voelen. Wij zijn heel blij met onze keuze voor Susan omdat ze onze verwachtingen heeft overtroffen met haar foto's. Daarnaast is ze ook vriendelijk in de omgang en gaat ze professioneel te werk."

N&Y

‘Iedereen is onder de indruk’

"Bij de eerste ontmoeting met Susan was er meteen een klik! Onze wensen en haar werkwijze kwamen helemaal overeen, ze dacht met ons mee maar legde haar eigen ideeën niet op. Het contact in aanloop naar onze bruiloft was heel fijn. Susan reageerde altijd snel en ging uitgebreid in op alle vragen die we hadden. Op de dag zelf hebben we eigenlijk niet gemerkt dat ze er was, maar aan de foto’s te zien is ze op alle plekken tegelijkertijd geweest! Ze heeft alle momenten, groot en klein, zowel portretten als sfeerbeelden, vast weten te leggen in haar eigen, ongedwongen stijl. De kleurenfoto’s ogen sprankelend en natuurlijk en worden afgewisseld met sterke zwart-wit beelden. Met heel veel zorg en aandacht hebben we de fotoreportage en de albumset aangeleverd gekregen. Dankzij Susans prachtige foto’s beleven we onze bruiloft steeds opnieuw. Iedereen die onze reportage bekijkt, is onder de indruk en de eerste bevriende stellen hebben Susan al gevraagd ook hun bruiloften vast te leggen. Wij bevelen Susan van harte aan!"

Marco & Celine

‘De beste feestfotograaf’

"Nog voor we verloofd waren zat ik (Mirte) de hele bruidsfotografen-markt af te struinen. Je partner, ringen en foto's zijn de enige dingen die je overhoudt aan de bruiloft, dus belangrijk om goed te kiezen! Uit de tientallen fotografen sprong Susan voor mij eruit. Als ik haar blogs bekeek werd ik blij, stuk voor stuk feestjes waar ik echt bij had willen zijn. Ik vind het bijzonder hoe Susan emotie weet te pakken en precies op de goede momenten weet te schieten. Wat me ook opviel was dat niemand zulke goeie feestfoto's maakt als Susan. Op onze bruiloft was Susan heel fijn aanwezig. Spontaan, grappig en chill. Zelfs mijn man, die foto's maken normaal afschuwelijk vindt, voelde zich op zijn gemak. Het resultaat is prachtig (see for yourself), het fotoboek maken met zo veel fantastische foto's was dan ook niet makkelijk!"

Mirte & Frank

‘De foto’s zijn het mooiste cadeau’

"Van de prachtige foto’s online werden we al heel enthousiast, maar na het kennismakingsgesprek en het zien van een aantal reportages wisten we het zeker! We wilden geen gemaakte foto’s en een eindeloze fotoshoot van alleen het bruidspaar, maar juist spontane foto’s die alle emoties die er op zo’n dag bij komen kijken vastleggen. En nog belangrijker, iemand waarbij wij en onze gasten zich op hun gemak voelen. Susan was echt overal en nergens tijdens onze dag en heeft momenten vastgelegd die wij zelf gemist hebben. Met de foto’s en het prachtige album heeft ze de sfeer van onze dag weten te vangen. Het mooiste cadeau om deze dag nooit meer te vergeten!"

Niek & Suzanne

‘Alle bijzondere momenten zijn vastgelegd’

"Bij het zoeken naar de geschikte fotograaf voor onze bruiloft, was het voor ons gelijk duidelijk dat we geen 'standaard' reportage zouden willen. We waren op zoek naar iemand die het verhaal van onze grote dag kon vertellen door middel van beeld, maar bovenal die momenten zou vastleggen die 'echt' zijn. Die fotograaf vonden wij in Susan. Al vanaf de eerste kennismaking verwoorde zij gelijk het gevoel wat wij zochten en daardoor hoefden wij niet lang na te denken om haar te vragen onze bruiloft vast te leggen. Door haar eigenheid en persoonlijkheid was zij tijdens ons bruiloft onzichtbaar, maar tegelijkertijd volledig onderdeel van ons gezelschap. Spontaan en open als zij is, heeft zij de onzichtbare momenten vastgelegd, waardoor het resultaat een feest van verrassing was. Niet alleen de belangrijke momenten kregen een plek in ons album, maar ook de bijzondere en kleine momenten waren vastgelegd op beeld. Bij Susan kregen wij het totaalpakket, een fantastische fotograaf, een prachtige reportage en een geweldig album. In 1 woord: geweldig! "

Maarten & Marije

‘Nog mooier dan gehoopt’

"Bedankt voor alles wat je gemaakt hebt: allereerst natuurlijk de reportage, maar ook het supermooie album dat we vorige week mochten ontvangen. Het is nog mooier dan we gehoopt hadden. We willen je dan ook bedanken voor al je werk, je inzet en je passie en liefde voor je werk! Dat merken we in alles. Natuurlijk in de reportage, maar ook op de dag zelf en in de maanden erna, waarin je met onze foto's aan de slag bent gegaan. je hebt een hele fijne manier van communiceren, houdt ons steeds op de hoogte hoe het er voor staat en hoe ver je bent, dat was heel fijn. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat we voor jou gekozen hebben en zijn je heel dankbaar voor het mooie resultaat!"

Cees & Rianne

‘De essentie is vastgelegd’

"...We hebben inmiddels ook de videobeelden van de dag gezien en het is pas daar geweest dat ik jou gezien heb (soms sprintend door het beeld om net op tijd dat ene mooie shot te maken.) Die ene geweldige foto in de trouwzaal is op video een fractie van een seconde. En jij hebt daar de essentie van onze bruiloft op foto vastgelegd op een hele mooie, lieve, pure manier. Die foto heb ik als bureaublad achtergrond op m'n laptop en elke keer dat ik 'm zie word ik weer even blij. Een compliment dus. Wat ben ik blij dat jij onze trouwdag hebt gefotografeerd!"

Martijn & Karin

‘Puur & oprecht vastgelegd: prachtig!’

"In de voorbereidingen van onze bruiloft hadden wij als snel besloten dat we de foto's een heel belangrijk onderdeel vonden. Het is maar één dag die heel snel voorbij gaat, dus het nagenieten met behulp van foto's vonden we zeer waardevol.We gingen op zoek naar een fotograaf die op een frisse en creatieve manier de dag vastlegt zonder dat wij daarbij in allerlei gemaakte posities hoefden te gaan staan. Maar we wilden tegelijkertijd ook iemand die daadkrachtig handelt als dat even nodig is. Precies wat wij zochten hebben we gevonden in Susan! Ze legt belangrijke momenten supermooi vast zonder dat je het door hebt en weet emoties prachtig in beeld te brengen. Je merkt soms amper dat ze er is en tegelijkertijd weet je dat ze niks mist. Je merkt dat ze veel ervaring heeft, ze straalt dat ook uit. Daarnaast is ze een gezellige gast voor je bruiloft We konden na afloop niet wachten op de reportage en dat was helemaal terecht. Wat een fantastisch fotoboek! Het hele plaatje klopt, de mooie foto's, de kleuren, de fris opgemaakte pagina's; helemaal hoe we het hadden gehoopt! Het meest onderscheidend van Susans foto's vinden wij de manier waarop ze hele mooie momenten en emoties puur en oprecht weet vast te leggen. Haar timing is perfect. Geen gekke opdrachten met poses, maar gewoon het moment zien en zoals het is fotograferen. Prachtig. "

Arjen & Rianne

‘Emotie & sfeer herbeleven’

"Onze bruilfot was een prachtige dag, eentje met een gouden randje. Wij zijn echt heel blij met de reportage die Susan heeft gemaakt. Het is zo fijn om op beeld de emoties en de sfeer van de dag weer terug te zien en op die manier te kunnen herbeleven. Wij hebben deze foto uitvergroot en aan mijn zus cadeau gedaan. Het is echt de ultieme zussen-foto, omdat we als klein meisje ook al "bruidje" speelden."

Sander & Daniëlle

‘Sprankelende foto’s!’

"Wij zochten een fotograaf die onze dag zo levendig en echt mogelijk kon vastleggen. Toen kwamen wij bij Susan. Haar sprankelende foto’s spraken ons aan. Zowel in de voorbereiding als tijdens de bruiloft gaf zij vertrouwen en rust. Wij hebben ons geen moment zorgen hoeven maken over de foto’s. Tijdens de dag heeft zij alle mooie momenten vastgelegd zonder dat wij dat doorhadden (dus geen kus die drie keer over moest;). Dat was ook te zien in de reportage die echt super mooi is geworden. Wat wij zo mooi vinden is dat zij veel spontane momenten heeft vastgelegd. Het is echt reportage geworden van hoe de dag was. Het fotoboek wat zij gemaakt heeft is een prachtige selectie van die foto’s."

Lucas & Laura

Ben je na het lezen van deze testimonials enthousiast en wil je weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Neem dan snel contact op