Tarieven

Mijn trouwreportages beginnen bij 1695 euro

Dit is inclusief:

– 6 uur fotografie
– Een preview kort na jullie bruiloft
– Een slideshow met de highlights van jullie bruiloft: mijn 60-90 favoriete beelden op muziek in een film van een paar minuten
– De volledige reportage (minimaal 250) geleverd in een online gallery (afgeschermd met wachtwoord), waaruit jullie de beelden kunnen downloaden en delen met familie & vrienden
– Een minialbum van 15×20 cm met 30 beelden
– Reiskosten binnen Nederland & Vlaanderen
– BTW

Een reportage is per uur uit te breiden tot een compleet verslag van jullie dag. Ieder uur extra kost 125 euro per uur. Gemiddeld ben ik tussen de 10 en 14 uur aanwezig op een bruiloft.

Gaan jullie op korte termijn trouwen of is jullie bruiloft klein & korter dan 6 uur? Twijfel niet om contact met mij op te nemen! Ik wil jullie verhaal graag vastleggen.
 

Destination wedding

Gaan jullie trouwen in het buitenland en willen jullie dat graag door mij laten vastleggen? Ik ga graag met jullie mee! De afgelopen jaren mocht ik huwelijken vastleggen in Kenia, Italië (Toscane & Sardinië), Griekenland, Duitsland en België.

 

Albums

Het door mij laten maken van een prachtig luxe & tijdloos trouwalbum in een groter formaat is zeker mogelijk. Een trouwalbum is een prachtige manier om jullie trouwreportage jarenlang terug te kunnen kijken.

Mijn trouwalbum beginnen bij 575,- voor een exemplaar van 25×25 centimeter en 50 pagina’s.

Meer informatie over en prijzen van de albums vinden jullie hier

Loveshoots

Willen jullie te gekke foto’s voor op jullie trouwkaart, om jullie verloving te vieren, die kale muur achter de bank op te leuken of alvast kennis maken met mij als fotograaf? Dan maak ik ook loveshoots! In zo’n anderhalf uur maak ik een moderne en ongedwongen reportage van jullie op een plek die bij jullie past. Dat kan bij jullie thuis zijn tijdens jullie zaterdagochtendritueel, in een leuk koffietentje of een plek die je mooi vind. De prijs van een loveshoot is €350 incl. een minialbum.