Destination Wedding Sardinië

Mijn laatste bruiloft van het jaar was een bijzondere: de destination wedding op Sardinië van C&C! Zij kenden mijn werk van omdat ik de bruiloft van goede vrienden had vastgelegd. Ik was dus zéér blij toen de bruid mij mailde of ik mee wilde naar Sardinië. Zeker weten! Op het laatst werd het nog even spannend, toen door een computerstoring mijn vlucht vertraagde en ik de overstap naar Sardinië mistte. Gelukkig had ik een extra reisdag ingepland… En na een nachtje op een ongezellig Duits luchthavenhotel (mét uitzicht op een lege parkeerplaats, hoe romantisch…) kwam ik alsnog – ruim op tijd voor de bruiloft – aan op het eiland. Nadat ik mijn witte Fiat 500 had opgehaald en in het zonnetje door het prachtige berglandschap reed was ik alle stress van 24 uur daarvoor alweer vergeten 🙂

Het hele weekend vond plaats bij (Hotel La Colucci. Een prachtig hotel met heerlijke kamers voor alle gasten, een mooie tuin met zwembad en gelegen aan een leuk strandje. Echt de perfecte plek voor een Italiaanse bruiloft. Het was een zeer relaxed weekend, met zon, heerlijk Italiaans eten (tiramisu bij het ontbijt!) en lieve vrienden en familie van over de hele wereld. Letterlijk van China tot de VS, van Afrika tot Australië, en alles daar tussenin. Het was heel bijzonder om te zien dat iedereen van over de hele wereld samenkwam om de liefde te vieren.

De trouwdag begon relaxed, met zwemmen, uitgebreid ontbijten en uren de tijd om jezelf klaar te maken. Ik legde de hele dag vast: van de voorbereidingen, de ceremonie met uitzicht op zee, de borrel met hilarische speeches tot en met het feest waar iedereen helemaal los ging. De shoot deden we op dat prachtige plekje aan het water, dat ik een dag eerder toevallig ontdekte toen ik een rustig plekje zocht om met een boek en een drankje te zitten. Het prachtige, warme licht er bij was de kers op de taart. Of tiramisu. Een destination wedding op Sardinië: het was één groot feest. En dit is het verhaal:

Destination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieDestination Wedding Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografie

Ben je na het zien van deze reportage enthousiast geworden over mijn fotografie, en ben je benieuwd of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Neem dan contact op zodat we vrijblijvend kunnen bekijken wat ik voor jullie kan doen. Ik wil graag jullie verhaal vertellen.

Facebook Comments

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *