Albums

Een stevig album dat bij jullie past met daarin de reportage van jullie trouwdag is de allermooiste manier om nog lang van je trouwfoto’s te kunnen genieten. Trouwalbums zijn al lang niet meer die stoffige boeken waar de foto’s uit vallen en waar je nooit meer naar kijkt. Ik maak met liefde voor jullie een prachtig album om jarenlang te bewaren, en waarmee je met plezier terug kunt kijken op jullie ‘mooiste dag’!

“Wij wilden met je delen dat we héél enthousiaste reacties krijgen op het album. Iedereen zegt dat je echt de sfeer zo goed gevangen hebt in alle foto’s, en het boek het verhaal van de dag vertelt.”

Niek & Suzanne

De albums bevatten dikke, stevige pagina’s van fotopapier, voorzien van een beschermende UV-coating zodat je foto’s jarenlang mooi blijven. Er is geen storende naad meer in het midden van de pagina’s, waardoor je probleemloos over meerdere pagina’s kunt afdrukken. De opmaak is strak, tijdloos met veel ruimte voor beeld, zodat de foto’s echt tot hun recht komen. Jullie hebben keuze uit verschillende materialen in diverse kleuren, en ook de cover kun je helemaal naar jullie smaak aanpassen. Zo kun je kiezen voor een cover met een foto, maar ook voor jullie namen of trouwdatum in het materiaal gedrukt. Ook is er de mogelijkheid voor een pakket met zogenaamde ouderalbums: een kleine replica (20×20 cm, 2 stuks) van jullie trouwalbum. Echt een mooi cadeautje!

Kom vooral eens langs om de albums te bekijken! En wil je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Stuur mij hiervoor een bericht via het contactformulier.