Tarieven

Mijn bruidsreportages beginnen bij 1595 euro voor 6 uur fotografie.

Elke reportage is inclusief:

– De reportage van jullie bruiloft high-res geleverd in een online gallery (minimaal 250)
– Een preview kort na jullie trouwdag
– Een slideshow met de highlights van jullie bruiloft. Mijn 60-90 favoriete beelden op muziek in een film van +/- 5 minuten
– Een online gallery (afgeschermd met wachtwoord) waarmee jullie de reportage kunnen delen met familie & vrienden
– Reiskosten binnen Nederland & Vlaanderen

Een reportage is per uur uit te breiden, ieder uur extra kost 100 euro.

Gaan jullie op korte termijn trouwen of is jullie bruiloft klein & korter dan 6 uur? Twijfel niet om contact met mij op te nemen! Ik wil jullie verhaal graag vastleggen.
 

Destination wedding

Gaan jullie trouwen in het buitenland en willen jullie dat graag door mij laten vastleggen? Ik ga graag met jullie mee! De afgelopen jaren mocht ik huwelijken vastleggen in Kenia, Italië (Toscane & Sardinië), Griekenland en België.

 

Albums

Het is mogelijk om bij mij een persoonlijk digitaal album te laten maken, afgestemd op jullie wensen. De albums bevatten dikke pagina’s van echt fotopapier en zijn lay-flat, wat betekend dat je geen storende naad in het midden van de pagina’s hebt. Jullie kunnen kiezen uit diverse stoffen en cover-opties. Meer informatie over en prijzen van de albums vinden jullie hier.
 

Loveshoots

Willen jullie te gekke foto’s voor op jullie trouwkaart, om jullie verloving te vieren, die kale muur achter de bank op te leuken of alvast kennis maken met mij als fotograaf? Dan maak ik ook loveshoots! In zo’n anderhalf uur maak ik een moderne en ongedwongen reportage van jullie op een plek die bij jullie past. Dat kan bij jullie thuis zijn tijdens jullie zaterdagochtendritueel, in een leuk koffietentje of een plek die je mooi vind. De prijs van een loveshoot is €325.