Tarieven

Het verhaal van jullie bruiloft vastleggen in beelden vol liefde, emotie en humor; dan zijn jullie bij mij aan het goede adres! Jullie kunnen mij al inhuren vanaf 6 uur fotografie. Om het complete verhaal van jullie bruiloft vast te leggen ben ik er bij voorkeur vanaf de voorbereidingen tot het feest bij.

Mijn bruidsreportages beginnen bij 1595 euro voor 6 uur fotografie.

Elke reportage is inclusief:

– Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
– Circa 250 tot 500 foto’s, zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt
– Een preview kort na jullie trouwdag
– Slideshow van de mooiste foto’s
– De selectie high-res op USB én in een online foto-gallery die je kunt delen met jullie familie & vrienden
– Reiskosten binnen Nederland & Vlaanderen

Een reportage is per uur uit te breiden, ieder uur extra kost 100 euro.

Gaan jullie op korte termijn trouwen of is jullie bruiloft klein & korter dan 6 uur? Twijfel niet om contact met mij op te nemen! Ik wil jullie verhaal graag vastleggen.

Albums
Het is mogelijk om bij mij een persoonlijk digitaal album te laten maken, afgestemd op jullie wensen. De albums bevatten dikke pagina’s van echt fotopapier en zijn lay-flat, wat betekend dat je geen storende naad in het midden van de pagina’s hebt. Jullie kunnen kiezen uit diverse stoffen en cover-opties. Meer informatie over en prijzen van de albums vinden jullie hier.


Loveshoots

Willen jullie te gekke foto’s voor op jullie trouwkaart, om jullie verloving te vieren, die kale muur achter de bank op te leuken of alvast kennis maken met mij als fotograaf? Dan maak ik ook loveshoots! In zo’n anderhalf uur maak ik een moderne en ongedwongen reportage van jullie op een plek die bij jullie past. Dat kan bij jullie thuis zijn tijdens jullie zaterdagochtendritueel, in een leuk koffietentje of een plek die je mooi vind. De prijs van een loveshoot is €325.