Ik ben Susan. Getrouwd met mijn grote liefde Erik, mama van Juna en Elias en gevestigd in het mooie Amersfoort. Buitenmens en huismus tegelijk, idealist, doorzetter, ongeduldig en soms wat onzeker, artistiek, empatisch en altijd nieuwgierig.

Je maakt mij blij met zelfgebakken taart, de goudgele avondzon, een veldboeket, een grote mok groene thee en mooie verhalen. Alle afleveringen van Friends, Homeland en Mad Men heb ik minstens 4 keer gezien, ik spreek een beetje Swahili en als ik een laatste avondmaal zou moeten kiezen, zou het de andijviestamppot van mijn moeder zijn. Ik reis het liefst door Afrika, en als ik wil opladen ga ik sporten, rommelen in mijn moestuin of een taart bakken.


Ik geloof dat een mooi aandenken aan jullie bruiloft uit véél meer bestaat dan een foto van de taart, ringen en de kus, en daarom maak ik
 verhalende trouwreportages in een ongedwongen, journalistieke stijl. Met oog voor het moment fotografeer ik dan ook de grote en kleine gebeurtenissen op deze bijzondere dag: liefde, geluk, humor, ontroering. Ik ga op zoek naar beelden die een verhaal vertellen; een verhaal dat niet alleen vertelt over de bruiloft maar laat zien wie jullie zijn. Met mijn reportages leg ik jullie herinneringen voor altijd vast, zodat jullie nog jarenlang kunnen terugkijken op deze unieke dag in jullie leven.

Ik ben gaan fotograferen omdat ik graag verhalen vertel. Fotografie is voor mij zichtbaar maken wat belangrijk en waardevol is in het leven. In 2011 rondde ik mijn studie documentaire fotografie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht af. Mijn documentaire opleiding pas ik toe in mijn reportages: ze zijn echt, niet geregisseerd en vertellen het verhaal van jullie liefde, familie en vrienden. Hét moment vastleggen – hoe groot of klein dat ook is – is mijn missie op een trouwdag.  Het mooiste aan het vastleggen van een trouwdag (naast bruidstaart eten) is dat ik met mijn beelden een tijdsdocument kan maken. Ik leg jullie herinneringen vast, zodat julie altijd terug kunnen gaan naar dat ene moment in jullie leven.

Recente reportages