Loveshoots

Een ontspannen reportage van jullie liefde: op een plek die bijzonder is voor jullie, tijdens jullie zaterdagochtend ritueel van ontbijten met pannenkoeken en kranten lezen, in jullie favoriete koffietentje of op een plek die jullie mooi vinden.

Wil je graag door mij gefotografeerd worden, maar heb je (nog) geen trouwplannen? Je kunt bij mij ook een loveshoot boeken! Het is gewoon heel tof om mooie beelden te hebben van jullie liefde, en ik maak ze heel graag voor jullie!

Als jullie gaan trouwen is een loveshoot een perfecte voorbereiding op de trouwreportage. Jullie weten al hoe ik werk en voelen je daardoor op the big day veel sneller op je gemak voor de camera. Je weet al dat je mooi op een foto kunt staan, dus dat is weer één zorg minder 😉 De foto’s van de loveshoot kun je ook gebruiken voor jullie uitnodigingen of als decoratie op jullie bruiloft, maar zijn vooral ook heel fijn als aanvulling op jullie trouwreportage. Beelden om jarenlang te koesteren.

Een loveshoot kost €325 euro. Dit is inclusief een reportage van 1,5-2 uur en een serie van 30-50 beelden in hoge resolutie in een online gallery.

Bekijk hieronder mijn favoriete loveshoots van de laatste tijd